Sir Joseph Williamsons Mathematical School

Refurbishment of Clubhouse

Rochester
Value – Circa £550k
Client – Sir Joseph Williamsons Mathematical School
Date –  Summer 2018
Duration – 5 Months

This project involved a total refurb of the Clubhouse Changing Rooms, Bar Area and Function/Teacher Training Room, as well as the construction of a new changing block.

The 4 changing rooms were lined floor to ceiling in a hygienic wall cladding and benching was fitted throughout. The shower area had a complete bespoke fit-out.

The Bar area and Function Room was fitted with new flooring, the existing flooring in the function room was ripped up and replaced with new carpet tiles whilst the bar area had new vinyl flooring laid.

The wooden beams on the ceiling were freshly painted and Air Conditioning was installed.

Roof repairs were carried out and new windows installed in the kitchen and toilets.